Tärkeää tietoa liittyen koronavirukseen

Täysin uusi Kuga AWD - Rahoitus-etu koko Ford-henkilöautomallistoon*

TÄYSIN UUSI FORD-KATUMAASTURI UUSI KUGA HYBRID AWD


Nauti Kugan älykkään nelivedon varmuudesta ja automaatin mukavuudesta. Polttoainetaloudellinen hybriditeknologia (FHEV) hyödyntää sekä 2,5-litraista bensiini- että jarrutusenergialla latautuvaa sähkömoottoria. Miellyttävät sisätilat ja runsas teknologia varmistavat matkustusmukavuuden. Uusi Ford Kuga Hybrid AWD alk. 38.722 € – nyt tilattavissa!


Marraskuun etumme:

  • Rahoitus 0% ILMAN KULUJA!*
  • 1.000 € Hybrid-etu**
  • 5 vuoden takuu
  • Ford-vakuutuksen maksuton startti


RAHOITUS-ETU KOKO FORD-HENKILÖAUTOMALLISTOON*

Kysy lisää Ford-myyjiltämme!


Parhaat puolet samassa paketissa

Täysin uusi Kuga ladattava hybridi hyödyntää kahta voimanlähdettä, jotta pääset määränpäähäsi taloudellisemmin kuin koskaan. Edistyksellinen sähkömoottori mahdollistaa lyhyet matkat nollapäästöillä, ja sen voi ladata missä tahansa, kunhan verkkovirtaa on saatavilla. Pidemmillä matkoilla 2.5 Duratec-bensiinimoottori mahdollistaa ajamisen niin pitkälle kuin on tarpeen ja lataa samalla akkua. Tässä ladattavassa hybridissä ei ole tingitty mistään, ja se tarjoaa eri voimanlähteiden parhaat puolet samassa paketissa.


Ajamisen vapautta

Aktiivisen vakionopeudensäätimen ansiosta voit valita ajonopeuden. Jos sisäänrakennettu tutka-anturi havaitsee edessä ajoneuvon, se hidastaa, jotta turvallinen ajoetäisyys säilyy. Kun tie on selvä, järjestelmä kiihdyttää automaattisesti takaisin valittuun nopeuteen. Kaistavahti puolestaan estää ajautumisen väärälle kaistalle, joten pitkät matkat ovat rennompia.


Tarpeisiisi muuntautuvat istuinjärjestelyt

Täysin uusi Kuga on valmis kaikkeen: uudistetut sisätilat mahdollistavat täydellisen vapauden ja mukautuvat jokaiseen matkaan. Tarvitsetko enemmän tavaratilaa pidemmälle matkalle vai haluatko enemmän jalkatilaa taakse? Takaistuimet liukuvat eteen- tai taaksepäin tarpeen mukaan, joten kaikki tarvittava mahtuu kyytiin.


Sähköistettyyn mallistoon kuuluvat ladattava Kuga Plug-In-Hybrid, Kuga EcoBlue Hybrid (kevythybridi) ja Kuga Hybrid (täyshybridi).

Kuga on Euroopassa Fordin myydyin SUV ja kolmanneksi myydyin Ford-malli Fiestan ja Focuksen jälkeen. Vuonna 2018 myydyt 153 800 Kugaa olivat merkittävä tekijä Fordin SUV-myynnin yli 19 prosentin kasvussa.


Soita myyjälle Varaa koeajo Yhteydenottopyyntö

Täysin uusi Ford Kuga -mallistossa: ladattava hybridi ja hybridi sekä bensiini- ja dieselmoottorivaihtoehdot. Uusi Ford Kuga Hybrid AWD alk. 38.721,50 € CO2-päästöillä 132 g/km. Vapaa auto etu alk. 750 €, käyttöetu alk. 585 €. Täysin uusi Ford Kuga -mallisto alk. 30.899,59 € CO2-päästöillä 151 g/km. Hinnat sis. toim.kulut 600 €. Kuga-malliston CO2-päästöt 32-154 g/km ja EU-keskikulutus 1,4-6,4 l/100 km. Hinnat, CO2- ja kulutustiedot 18.9.2020 hinnaston mukaan. Ford Takuu 5 v/100 000 km (2 v ilman km-rajaa).
* Rahoitus-etu koko Ford-henkilöautomallistoon. pl. Explorer, Mustang, Fiesta Trend Edition. Kuvan auto erikoisvarustein. **1000 € Hybrid-etu koskee Ford-henkilöautoja, myös bensa- ja diesel-malleja (ei Fiesta-automaatti). Edun voi käyttää esim. valinnaisvarusteisiin, talvirenkaisiin tai huoltosopimukseen. Voimassa 30.11.2020 saakka.

Muut tarjoukset, joista saatat olla kiinnostunut...
Käyttöehdot Yksityisyydensuoja Työpaikat