Tärkeää tietoa liittyen koronavirukseen

FORD PUMA HUIPPUEDUIN

 Automaatteja mahtavilla eduilla!

Autot heti ajoon! Määräerä, toimi nopeasti!


 • Talvirenkaaat 17” nasta, Ford alumiinivantein 599 €
 • Laajennettu  Ford takuu 7v/ 140 km vain  250 €
 • Rahoitus 0 % (+ kulut*)
 • Ford-vakuutuksen maksuton startti**
 • KOKONAISETUSI YLI 2000 €


Ford Puma 1,0 EcoBoost 125hv A7

Titanium 5-ovinen

29 592 € tai esim. 393 €/kk*

Ford Pumaan saatavilla nyt A7-automaattivaihteisto, jonka tasaiset vaihteenvaihdot yhdistettyinä erilaisiin ajotiloihin takaavat täydellisen ajomukavuuden.


Varusteina mm:

 • Winter Pack: lämmitettävä tuulilasi ja lämmitettävä ohjauspyörä
 • Driver Assistance packBLIS - kuolleen kulman varoitusjärjestelmä ja risteävän liikenteen valvontajärjestelmä aktiivisella jarrutustoiminnolla, Aktiivinen vakionopeudensäädin (sis. törmäyksenväistöavustimen), aktiivinen pysäköintiavustin
 • Nopeusrajoitusten tunnistusjärjestelmä, kaistanpitoavustin
 • Suomenkielinen SYNC 3 -navigointi ja tietoviihdejärjestelmä
 • 8" kosketusvärinäyttö, 7 kaiutinta, langaton latausalusta älypuhelimelle
 • Digitaalinen mittaristo (ST-Line ja ST-Line X)a
 •  LED-päiväajovalot, LED-lähivalot, LED-takavalot
 • Automaattiset kaukovalot
 • Ulkopeilit, lämmitettävät, sähkötoimisesti taitettavat, sis. lähestymisvalot
 • FordPass Connect -integroitu modeemi ja eCall -hätäaputoiminto
 • Automaattinen ilmastointi
 • 17" kevytmetallivanteet
 • Ajotilavalinnat
 • Tavaratilan MegaBox


Ja paljon muuta! Tervetuloa tutustumaan!

Puman löydät Joensuun toimipisteestämme!


Varaa koeajo Yhteydenottopyyntö


Kysy myös uutta Hartikainen Leasing rahoitusvaihtoaehtoa yksityishenkilöille!


Esim. tämä Puma-kampanjamalli 380 €/kk Ilman käsirahaa - sisältää myös HUOLLOT! sopimuskausi 36 kk, maksimikilometrit 30 000 km.

Soita myyjälle


Uusi Ford Puma kevythybridi

Vuosina 1997-2002 valmistettu Ford Puma –mallinimi on saanut uudenlaista sähköä alleen, kun malli palaa nykypäivän odotuksiin vastaavana, kompaktina SUV-crossoverina valikoimaan.

Täysin uusi Ford Puma SUV-crossover on täynnä älykästä teknologiaa, kuten ajotilavalinnat ja törmäyksenesto- ja kaistanpitoavustin. Siinä on luokkansa suurin tavaratila ja innovatiivinen Ford Mega-Box, jonka ansiosta tavaratila saadaan monipuoliseen hyötykäyttöön.

Polttoainetaloudellinen kevythybridi

EcoBoost -kevythybriditeknologia sisältää pienen 48 V akkukäyttöisen sähkömoottorin ja perinteisen polttomoottorin. EcoBoost -kevythybridi on polttoainetaloudellinen ja Pumaa ei tarvitse kytkeä erilliseen latauspisteeseen. Ford Pumalle on myönnetty viisi tähteä EuroNCAP -törmäystestissä erinomaisten turvallisuus-teknologioiden ansiosta.


EcoBoost-hybriditeknologia

Puman EcoBoost-hybriditeknologia (kevythybridi) sisältää pienen 48 V:n sähkömoottorin ja perinteisen polttomoottorin. Hybridiautoa ei voi ajaa pelkällä sähköllä, vaan sähkömoottori tukee bensiinimoottoria tarvittaessa. Säästät polttoainekustannuksissa ja CO2-päästöt pienenevät. Pumaa ei tarvitse kytkeä ulkoiseen latauspisteeseen, sillä sähkömoottorille virtaa antava erillinen akkuyksikkö latautuu ajaessasi. Jarrutusenergian talteenotto ohjaa energiaa jarruista takaisin hybridiakkuun.

Lue lisää Varaa koeajoTulossa: Ford Puma ST

Puma ST on Euroopassa ensimmäinen pieni SUV-malli, johon on saatavana keulan pitoa optimoiva tasauspyörästön lukko, joka parantaa auton kaarreajo-ominaisuuksia ja minimoi aliohjautuvuutta erityisesti kaarteista pois ajettaessa. Täysin mekaaninen järjestelmä jakaa moottorin vääntöä sille renkaalle, jossa on eniten pitoa. Renkaiden sutiminen vähenee, ja kuljettaja voi nauttia täysin moottorin suorituskyvystä.

Fordin patentoidut voimaa ohjaavat jouset parantavat Puma ST:n vakautta, ketteryyttä ja reagointia. Auon kummallakin puolella on yksilöidyt asennuspuolen mukaan kierretyt jouset, jotka vastaanottavat sivuttaisvoimaa taka-akselistolta ja parantavat sivuttaissuuntaista jäykkyyttä.

Valittavat ajotilat mahdollistavat Puma ST:n monikäyttöisyyden. Auton luonne on mahdollista säätää jokaiseen tilanteeseen ja mielialaan sopivaksi aina maksimaalisen hauskan ajokokemuksen tuottavasta ajotilasta Track ensimmäistä kertaa ST-malliin saatavaan ajotilaan Eco.

Uuden Ford Puma ST:n myynti on alkanut, ja ensimmäiset autot saapuvat Suomeen vuoden 2021 alussa.

Lue lisää


*Rahoitusesimerkkilaskelma: Ford PUMA 1,0 EcoBoost 125hv A7 Titanium 5-ovinen 29 592,67 € CO2-päästöillä 138 g/km, sis. toimituskulut 582,30 €. Hinnat, CO2 ja kulutustiedot 19.9.2019 hinnaston mukaan. käsiraha 5 918,53 €, sopimusaika 48 kk, luoton määrä yht. 23 674,14 €, viimeinen suurempi erä 5 918,53 €. Kk-erä 393,83 sis. koron 0 % käsittelykulun 12 €/kk. Luoton perustamismaksu 190 €. Luottokustannukset 766,00 €. Tod. luottohinta 30 358,67 € ja tod. vuosikorko 1,30 %. Rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Kuvan auto erikoisvarustein. Voimassa määräerään autoja. **Ford-kasko ja liikennevakuutus veloituksetta kuukaudeksi.

Muut tarjoukset, joista saatat olla kiinnostunut...
Käyttöehdot Yksityisyydensuoja Työpaikat