Tärkeää tietoa liittyen koronavirukseen

Ford Focus

Alkaen
€ FI - POA

5-paikkainen

Tilavat sisätilat

Automaattivaihteisto

6 ajotilaa

Moottori

1.0 125hv

FORD FOCUS


Täysin uusi Focus on suunniteltu vastaamaan tulevaisuuden aikakauteen. 

Neljännen sukupolven myötä auto tuo mukanaan autonomisen ajamisen 2. vaiheen teknologian ja uudenlaiset liitettävyyden mahdollisuudet FordPass Connect & FordPass –mobiilisovelluksen myötä. Korin atleettisessa muotoilussa on erityisesti keskitytty aerodynamiikkaan ja virtaviivaisuuteen, joka parantaa polttoainetaloudellisuutta entisestään.


Sähköiset esitteemme tarjoavat saman sisällön kuin paperinen, mutta ne ovat heti saatavilla ja ympäristöystävällisempiä. Ladataksesi esitteen tai hinnaston, paina alla olevia näppäimiä.
Galleria

Ominaisuudet Sisältä
 • Mukavuutta ja helppoa yhteydenpitoa

  Tyylipuhtaat linjat, selkeästi suunnitellut tilat ja hienostunut ilme. Täysin uuden Focuksen sisätilat ovat entistäkin miellyttävämmät, tilavammat ja tyylikkäämmät. Lisäksi yhteydenpito onnistuu autossa nyt helposti, missä tahansa oletkin. FordPass Connect -modeemin ansiosta saat käyttöösi hyödyllisiä ominaisuuksia, joita ovat mm. realiaikaiset liikennetiedot, Wi-Fi-yhteyspiste** ja Hätäaputoiminto (eCall***). Lataa FordPass-sovellus älypuhelimeesi, niin saat käyttöösi lisää FordPass Connect-ominaisuuksia, kuten etälukituksen ja -avauksen, etäkäynnistyksen (vain automaattivaihteisto) ja auton paikannuksen.

 • Tehoa ja taloudellisuutta samassa paketissa

  Täysin uuden Focuksen moottorivaihtoehdot ovat tehokkaita ja erittäin polttoainetaloudellisia. Niihin on saatavilla 8-vaihteinen automaattivaihteisto tai 6-vaihteinen manuaalivaihteisto. Korin uudessa muotoilussa on huomioitu aerodynamiikka, mikä parantaa taloudellisuutta entisestään.

 • Tilaa kaikelle

  Täysin uudessa Focuksessa sisätilat on hyödynnetty tehokkaasti, tuloksena entistä monipuolisempi auto. Sekä edessä että takana on runsaasti pää-, jalka- ja kyynärpäätilaa, joten pitkätkin matkustajat viihtyvät kyydissä. Takaistuimet voidaan taittaa 60/40-suhteessa lähes täysin tasaisiksi, jotta saat mahdollisimman paljon tilaa matkatavaroille. Lisäksi tavaratilan lattia on säädettävissä. Sitä voi nostaa, jolloin alle syntyy säilytystilaa, tai madaltaa, jolloin saat käyttöösi enemmän kuormatilaa.

Ominaisuudet Ulkoa
 • Turvallisuutesi on aina etusijalla

  Auton älykkäät teknologiat on suunniteltu parantamaan sinun, perheesi ja muiden tienkäyttäjien turvallisuutta. Esimerkiksi aktiivinen jarrutusjärjestelmä ja törmäyksenestoavustin jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden tunnistuksella varoittaa törmäysvaarasta. Järjestelmä voi jopa jarruttaa automaattisesti, jos et reagoi ajoissa.

 • Focus ST-Line:n upea ulkonäkö.

  Selkeät linjat, tyylikäs asettelu, huipputeknologiaa, kaikki mukavuudet ja runsaasti tilaa. ST-Line tarjoaa kaiken tämän ja enemmänkin. Punaiset tikkaukset korostavat urheilullisia istuimia. Autossa on monia muitakin tyylikkäitä yksityiskohtia, kuten performance-henkinen tasapohjainen ohjauspyörä ja ST-Linen tunnusomaiset kynnyslistat.

 • Dynaaminen. Innostava. Vahva.

  Kuvassa täysin uusi Focus Active

 • Vastustamaton vetovoima

  Täysin uusi Focus Vignale

 • Laajempi näkemys

  Täysin uusi Focus Titanium

Lisävarusteet
Lue Lisää

Varaa koeajo
Tästä

Auton hinnan muodostuminen: Autoveroton hinta + CO2-päästöjen perusteella laskettava autovero + toim. kulut 600 €. Tarkemmat tiedot hinnastosta ja esitteestä. Lisätietoja voit kysyä myös lähimmästä Ford-liikkeestä. Kuvan autot erikoisvarustein.

4G LTE:tä tukeva Wi-Fi edellyttää Elisan dataliittymää. Jotta sisäänrakennettua Wi-Fi-yhteyspisteominaisuutta voidaan hyödyntää, vuoden 2018 Ford-autossa tulee olla tarvittavat laitteet ja dataliittymä. Integroitu modeemi kytketään auton toimittamisen yhteydessä. Datasiirto ei ole saatavilla eikä toimi kaikkialla, ja matkapuhelinliittymän ehdot, mukaan lukien soveltuvat tekstiviesti- ja tiedonsiirtohinnat, saattavat olla voimassa. Voit antaa suostumuksesi joidenkin tietojen luovuttamiseen tai kieltäytyä siitä. Lisätietoja: ford.fi. Teknologia tulee saataville valikoiduilla markkinoilla vuonna 2018 ja lopuilla markkinoilla vuoden 2019 aikana.

eCall on Euroopan komission aloite, jonka myötä autojen hätäapupalvelu tulee pakolliseksi. Jos järjestelmä havaitsee vakavan tieliikenneonnettomuuden automaattisesti tai autossa matkustaja aktivoi hälytyksen manuaalisesti, järjestelmä soittaa hätäkeskukseen.

Käyttöehdot Yksityisyydensuoja Työpaikat