Tärkeää tietoa liittyen koronavirukseen

Täysin Uusi Ford Kuga Ladattava Hybridi

Alkaen
€ FI - POA

TÄYSIN UUSI FORD KUGA LADATTAVA HYBRIDI


TÄYSIN UUSI FORD KUGA NYT TILATTAVISSA


Täysin uudessa Ford Kugassa yhdistyvät elegantti tyyli, erinomainen suorituskyky ja taloudellinen ladattavan hybridin teknologia. Viimeistelty ja moderni ulkoasu. Muunneltavat monipuoliset sisätilat. Parhaat puolet samassa paketissa.


 • [Insert alt tag]
 • TÄYSIN UUSI FORD KUGA NYT KOEAJETTAVISSA

  Uusi Kuga on saatavana ladattavana hybridinä ja vuoden 2020 lopulla myös itsestäänlataavana hybridinä. Lue lisää.

  Täysin uusi Ford Kuga on upeasti muotoiltu, huomattavan taloudellinen ja vaivattoman suorituskykyinen. 

  Fordin edistyksellinen hybriditeknologia tarjoaa puhtaamman, hiljaisemman ja edistyksellisemmän SUV-ajokokemuksen. 


  Nettiauto arvosteluGalleria

Ominaisuudet Sisältä
 • Tarpeisiisi muuntautuvat istuinjärjestelyt

  Täysin uusi Kuga on valmis kaikkeen: uudistetut sisätilat mahdollistavat täydellisen vapauden ja mukautuvat jokaiseen matkaan. Tarvitsetko enemmän tavaratilaa pidemmälle matkalle vai haluatko enemmän jalkatilaa taakse? Takaistuimet liukuvat eteen- tai taaksepäin tarpeen mukaan, joten kaikki tarvittava mahtuu kyytiin.

Ominaisuudet Ulkoa
 • Ajamisen vapautta

  Aktiivisen vakionopeudensäätimen ansiosta voit valita ajonopeuden. Jos sisäänrakennettu tutka-anturi havaitsee edessä ajoneuvon, se hidastaa, jotta turvallinen ajoetäisyys säilyy. Kun tie on selvä, järjestelmä kiihdyttää automaattisesti takaisin valittuun nopeuteen. Kaistavahti puolestaan estää ajautumisen väärälle kaistalle, joten pitkät matkat ovat rennompia.

 • Parhaat puolet samassa paketissa

  Täysin uusi Kuga ladattava hybridi hyödyntää kahta voimanlähdettä, jotta pääset määränpäähäsi taloudellisemmin kuin koskaan. Edistyksellinen sähkömoottori mahdollistaa lyhyet matkat nollapäästöillä, ja sen voi ladata missä tahansa, kunhan verkkovirtaa on saatavilla. Pidemmillä matkoilla 2.5 Duratec-bensiinimoottori mahdollistaa ajamisen niin pitkälle kuin on tarpeen ja lataa samalla akkua. Tässä ladattavassa hybridissä ei ole tingitty mistään, ja se tarjoaa eri voimanlähteiden parhaat puolet samassa paketissa.

 • Erinomaiset yhdistettävyysominaisuudet

  Täysin uuteen Kugaan on nyt saatavilla integroitu FordPass Connect* -modeemi, jonka tarjoamat uudet ominaisuudet vievät matkanteon uudelle tasolle. Voit luoda autoosi Wi-Fi-yhteyspisteen ja hyödyntää 4G LTE Wi-Fi-yhteyttä** jopa kymmenessä laitteessa. Lisäksi voit lähettää määränpäitä puhelimesta auton navigointijärjestelmään sekä saada reaaliaikaisia liikennetietoja***. Edistyksellisten etätoimintojen ansiosta voit hallita ja valvoa täysin uutta Kugaa missä tahansa oletkin. Voit käyttää puhelinta auton paikantamiseen, ovien lukitsemiseen ja avaamiseen ja jopa moottorin käynnistämiseen.

Blazer Blue
Ulkoväri
Blazer Blue

Lisävarusteet autoosi
Lisävarusteet

Tule koeajamaan!
Varaa koeajo

Käyttöehdot Yksityisyydensuoja Työpaikat