Hartikaisen Vaihtoautoturva

Hartikaisen Vaihtoautoturva Turvaa vaihtoauton omistajalle!

12 kuukautta turvaa vaihtoauton omistajalle.

Jos ajoneuvoasi kohtaa äkillinen ja odottamaton rikkoutuminen, vaihtoautoturva voi säästää sinulta tuhansia euroja. Tarjoamamme vaihtoautoturva on taloudellinen turvasi, kun ostat meiltä käytetyn auton.

Nyt veloituksetta!*
norm. 490 € / 12 kk

(tai 30 000 kilometriä)

*Vaihtoautoihimme jotka täyttävät turvan ehdot. (ks. alla)

Kysy lisää myyjiltämme!

 

Mihin autoihin tämän voi saada?

 • Autoille joiden ensirekisteröinnistä on vähemmän kuin 6 vuotta (vm. 2014->) ja ajokilometrejä alle 150 000 km tarkastushetkellä, sopimus kattaa kaikki alla olevalla listalla luetellut osat.
 • Mikäli auton ensirekisteröinnistä on yli 6, mutta alle 9 vuotta ja ajokilometrit alle 180 000 km, sopimus kattaa kohdissa 1-4 luetellut osat.
 • Vaihtoautoturva päättyy sen kestosta riippumatta viimeistään kun mittarilukema on 200 000 km. Täydellinen Vaihtoautoturvan sisältö on ilmoitettu sopimusehdoissa.
 • Asiakkaan maksuosuus 100 € / korjaustapahtuma
 • Ajoneuvon kokonaismassa alle 3500 kg.

 

Korvattavat osat:

 1. SEURAAVAT MOOTTORIN JA MOOTTORIELEKTRONIIKAN OSAT:
  Moottorin sisäiset voidellut liikkuvat osat: männät, männänrenkaat, kiertokanget, kampiakseli, nokka-ak- selit, imu- ja pakoventtiilit sekä niiden nostimet ja keinuvivut, akselien laakeroinnit, öljypumppu, jakoketju ja sen rattaat/kiristimet. Sylinterikansi ja moottorilohko vain mikäli vaatii uusinnan em. osien rikkoutumisesta johtuen. Polttoaineruiskutuksen- ja sytytysjärjestelmän ohjainlaitteet, sytytyspuolat, pyörintänope- ustunnistimet, ilmanpaine- ja lämpötilatunnistimet, käynnistysmoottori ja latausgeneraattori (ei tiivisteet).
 2. SEURAAVAT OHJAUSJÄRJESTELMÄN OSAT:
  Tehostinpumppu, rattiakseli, ratti ja ohjausvaihde (ei putket, tiivisteet, letkut tai asentotunnistimet).
 3. SEURAAVAT JARRUJÄRJESTELMÄN OSAT:
  Jarrupääsylinteri, jarrutehostin, jarrutusvoiman tehostin, jarrunestesäiliö, ABS-hydrauliagregaatti, ABS-anturi ja ABS-järjestelmän elektroninen ohjainlaite (ei ABS-kehät, jarrusatulat, jarrusylinterit, jarruputket, levyt, palat, kengät tai käsijarru).
 4. SEURAAVAT VOIMANSIIRRON OSAT:
  Vaihdelaatikon sisäiset voidellut liikkuvat osat ja vaihdelaatikon elektroniikka. Etu- ja takavetopyörästön sisäiset voidellut liikkuvat osat. Vetoakselit ja niiden nivelet (ei suojakumit). Kardaani ja sen tukilaakerit (ei tasapainotus). Nelivedon alennusvaihteisto, jakovaihteisto, lukot ja kytkimet. Kytkinsylinterit, kytkinlaakeri, kytkinlevy, painelevy ja vauhtipyörä. (Ei kuluma, tiivisteet, putket).
 5. SEURAAVAT AHTIMEN OSAT:
  Turboahdin, kompressoriahdin, ahtopaineensäädin ja välijäähdytin (ei putket).
 6. SEURAAVAT POLTTOAINEJÄRJESTELMÄN OSAT:
  Polttoaineen siirtopumppu, ruiskutuspumppu, imusarja, kaasuläppäkotelo, ruiskutussuuttimet, ilmamassa- mittari, lambda-, paine-, ja lämpöanturit, polttoainetankin anturit (ei lisäainejärjestelmät, putkistot, suodattimet, tiivisteet).
 7. SEURAAVAT PAKOKAASUJÄRJESTELMÄN OSAT:
  Pakosarja, EGR-venttiili, EGR-lauhdutin, Nox-, paine-, lämpöanturit ja pakoputkisto (poislukien katalysaattori ja hiukkassuodatin).
 8. SEURAAVAT MOOTTORIN JÄÄHDYTYSJÄRJESTELMÄN OSAT:
  Termostaatti, termostaattikotelo, vesipumppu (ei vuoto), jäähdytinkenno, jäähdytinkennon puhallinmoottori ja lämpötunnistin (ei putket, tiivisteet tai letkut).
 9. SEURAAVAT TURVALAITTEIDEN OSAT:
  Turvatyynyt, törmäys/kiihtyvyystunnistimet sekä niiden kaapelit ja liittimet. Turvavöiden lukot ja esikiristimet. Rattilukko, virtalukko ja avaimenlukulaite (ei city safety tai vastaavat ennakoivat turvajärjestelmät).
 10. SEURAAVAT MUKAVUUSLAITTEIDEN OSAT:
  Lasinnostimen vivusto, -katkaisijat, -moottorit. Keskuslukituksen avain, -vastaanotin, -moottorit, -lukot ja vivusto. Kattoluukun moottori (ei kiskot, tiivisteet, katkaisijat, lamellit, verhot). Ulkopeilien moottorit. Vakionopeudensäätimen viiksi, -katkaisijat, -tutka ja poljintunnistimet. Vilkkujen-, ajovalojen-, sekä lasinpyyhkijöiden katkaisijat. Tuuli- ja takalasipyyhkijän moottori (ei vivustot, pesulaitteet). Mukavuuslaitteiden ohjainlaite. Mittaristot (ei ledit / polttimot / diodit / näytöt). Ilmastoinnin kompressori, – kuivain, -elektroninen ohjainlaite, -tuuletinmoottori, -höyrystin, -säätöpaneeli, matkustamon lämmityslaitteen kenno (ei putket, letkut, tiivisteet, lii- tokset, desinfioinnit, täytöt).

Soita myyjälle Joensuu Soita myyjälle Iisalmi Jätä yhteydenottopyyntö


Palvelun tuottaa: Fragus Warranty Finland Oy. Asiakaspalvelu (ma-pe klo 7.30-16.30) puh. 09 3487 3237, info(at)fragus.fi.

Oikeus muutoksiin pidätetään.

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Autotalo Hartikainen

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Autotalo HartikainenArviot